X Eline Bijman goes Artemis.


Afgelopen juni ontving Eline Bijman haar diploma interieuradviseur. Inmiddels is zij heerlijk aan de slag op de Academie Artemis in Amsterdam. Artemis is de hogeschool voor styling en vormgeving gericht op mode, interieur, media, food en retail.
Deze prachtige ''Jugend Space'' collages maakte Eline voor de toelatingsprocedure van de Academie.
De collages zijn onderdeel van haar trendvoorspelling 2017. Het geheel toont een mix van ''space'' en de Jugendstilstijl. Je ziet een 3D ontwerp van Iris van Herpen, bloemen en verwijzingen naar de ruimte en technologie.

 
Eline haar Trendvoorspelling 2017 gedachte is, dat onze grenzen aan het vervagen zijn; we kunnen immers al ruimtereisjes boeken tegenwoordig. Trefwoorden die er tevens bij horen zijn: biokunst, biocouture, gentransplantatie, kristalvormen, heelal en aarde.

Met haar eindexamenwerk Interieuradviseur liet Eline zien dat zij gevoel voor styling heeft. Daar was ze overigens niet de enige in. Maar omdat Eline wel de enige is die haar vervolgstudie aan Artemis doet, past een stukje over Eline binnen de doelstelling van mijn blog.

De onderstaande foto toont twee van Eline haar trendkaarten. Je ziet een eigentijds beeld zowel qua beeldmateriaal en vormgeving/lay-out.

Ik ben benieuwd hoe Eline zich verder zal ontwikkelen en krijg over tijdje weer een update van haar. Veel succes Eline! #wordtvervolgd

Ben je ook benieuwd wat er zoal op de Academie Artemis te doen is? Volg ze dan op Facebook, dan blijf je op de hoogte. www.facebook.com/academieartemis