X Trend Pets | Lidewij Edelkoort

Ik denk dat het 3 jaar geleden is dat mijn katten als ''Trend Pets'' verschenen op Trend Tablet, een website van Lidewij Edelkoort. Trend Tablet is bedoeld als creatief forum. Het laat zien hoe trends ontstaan en zich verder ontwikkelen. Je ziet er prachtige foto's op staan. Als je even op ''Trend Tablet'' zoekt in Google afbeeldingen krijg je een goede indruk van de prachtige inhoud van het forum.

Voor wie Lidewij Edelkoort niet kent:
Lidewij Edelkoort is een trendwatcher of beter gezegd een ''trend forecaster'', ze wordt ook wel ''trendgoeroe'' genoemd. Aan haar uitspraken en toekomstvoorspellingen wordt een hoge waarde toegekend. Ze is een van werelds meest belangrijke trendgoeroes op het gebied van o.a. de mode en beschikt over voelsprieten die bij menig mens niet aanwezig of niet ontwikkeld zijn.

Waarom nu katten op een wereldforum als Trend Tablet?
Lidewij Edelkoort voorspelde een aantal jaren geleden dat huisdieren een belangrijke rol gaan vervullen in ons leven. Voor vele dierenliefhebbers is dit natuurlijk al lang zo. Maar katten zijn inderdaad wel opvallend meer te zien op platforms als Instagram, Facebook en Youtube.


Foto via www.snorhaar.com | www.trendtablet.comDe publicatie op www.trendtablet.com over Trends Pets begint met de ''Traveling  Cat'' van Regina Mol. Daarna volgen en vele mooie, gekke, lieve en bijzondere foto's met korte verhaaltjes over katten en andere mooie huisdieren. Kijk ook even op de site van Regina Mol, deze is erg leuk! Je krijgt inzage in haar afstudeerproject ''Traveling Cat Bag'' aan de Design Academy. Op de pagina ''Cat Experience Studio'' zie je hoe Regina onderzocht heeft hoe een kat zich gedraagt in verschillende mandjes. Ze heeft ook een testpanel aangesteld en laat zien welke materialen ze onderzocht heeft.
www.traveling-cat.com
TREND PET

Manis, Indie, Bowie, Sophie, Bright, Luna & Kita......


New Pets on the Blocks: here they are: Manis, Indy & Tjinta, 3 British Short hairs.These 3 cats have Indonesian names: Manis means ''sweet'' , Tjinta means ''love'' and Indy means ''Indonesia''. Tjinta & Indy grown up together, they love each other so much, care for each other with washing and they like to sleep together and hug a lot.Als je een eindje naar beneden scrolt op de pagina van Trend Tablet kom je bij mijn drie katten uit. Als eerste zie je de grote foto hierboven van Indy. Katten kunnen er zo gezellig bijzitten als zij zich aan het wassen zijn. Na Indy komen Manis en Tjinta. Het zijn alle drie Britse kortharen. In het bijschrift hierboven staat de betekenis van hun namen.
www.trendtablet.com
MimiWe hebben inmiddels nieuwe poezenkinderen, Mini en Tjinta. Mimi is een Ragdoll en is wat haar uiterlijk betreft een echter ''trend pet''. Haar vacht en tekening hebben een kleurverloop, degrade. In de kattenwereld noem je dit ''colorpoints'' en deze verlopen van donker naar licht. Kleurverloop zien we momenteel in mode, interieur en in kapsels. Dus Mimi is super hip :-) Tjinta is een Britse langhaar. De - bijna gemarmerde - schakeringen van zwart naar zilvergrijs in haar vacht zijn prachtig.Mimi & Tjinta


 


 
 
 
 


 
Trend of niet, daar gaat het natuurlijk helemaal niet om. Tjinta betekent ´´liefde´´ en dat het enige wat telt bij het samenwonen met huisdieren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten