X ZwiedOne

Ageeth Gortz en ik hebben elkaar na de lerarenopleiding Textiel aan de NHL in Leeuwarden, nooit meer gezien of gesproken. Totdat we eerder dit jaar, bijna twintig jaar later, vrienden werden in Facebook.
 
Omdat creativiteit nog steeds belangrijk is voor Ageeth, is ze voor zichzelf begonnen. Onder de naam ''ZwiedOne'' verkoopt ze mooie, door haar zelf gemaakte, accessoires.


De sjaals en tassen van ZwiedOne hebben een stoere en eenvoudige uitstraling aan de buitenkant. De tassen zijn daartegen aan de binnenkant zacht en vrouwelijk. Precies zoals Ageeth het wil, want ze houdt niet van uitbundigheid en opsmuk.
Met de kleuren zwart, grijs, offwhite en natuurlijke tinten zoals bruin, werkt Ageeht het allerliefst. Behalve wanneer een klant om een specifieke kleur vraagt, dan wijkt ze hier vanaf.In de toekomst wil Ageeth zich meer richten op interieurproducten. Het eerste product, een gehaakt vloerkleed, is er al.De stijl van Zwiedone sluit aan bij de Scandinavische & Industriële woonstijl en daarmee is ZwiedOne helemaal van deze tijd.


Ageeth kun je volgen op Instagram.
www.zwiedone.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten